Werkgevers

Fitte medewerkers in een gezonde organisatie
Leefstijl een gezamelijke verantwoordelijk

Voor u als werkgever is het van groot belang dat het menselijk kapitaal fit, gezond en energiek blijft. Ook voordat een medewerker echt ziek thuis blijft is hij/zij al minder productief. Juist in deze situatie is individuele coaching een goed instrument om de medewerker te begeleiden zodat hij/zij inzetbaar blijft. Als een medewerker weinig energie heeft, biedt leefstijlcoaching uitkomst. Door gericht te werken aan bijvoorbeeld stressmanagement bouwt de medewerker weer energie op.

Onderzoek

Uit onderzoekt blijkt dat 80% van het ziekteverzuim een niet strikt medische reden heeft en dat 75% van de chronische ziekten wordt bepaald door de eigen levensstijl. Preventie wordt steeds belangrijker: wat kunnen medewerkers en werkgevers samen doen om ziekte te voorkomen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het is natuurlijk niet alleen een financiële afweging. Het gaat ook over maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. Investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers is de basis voor een gezonde organisatie.

 

 

 

MyDailyLifestyle

Voor de zakelijke parkt werk ik als accountmanager en leefstijlcoach voor MyDailyLifestyle www.mydailylifestyle.com

MyDailyLifestyle biedt een scala aan programma's en evenementen waaruit je kunt kiezen welke het beste bij de organisatie past. Is de organisatie in een bewustwordingsfase of klaar voor actie? Zoek je preventieve interventies of wil je iets leuks en ludieks om een gezonde leefstijl te bevorderen bij al uw medewerkers? Wij bieden programma's, evenementen, workshops en apps, online met telefonisch of face-to-face contact.

MyDailyLifestyle heeft een team van gepassioneerde professionals op het gebeid van leefstijl en vitaliteit. Het team van diëtisten, sportcoaches, leefstijlcoaches en mindfulness trainers hebben diepe en brede expertise op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en niet roken. De coaches, program managers en ontwikkelaars weten als geen ander hoe belangrijk het is om medewerkers te motiveren en stimuleren op het gebied van vitaliteit.

Enkele voorbeelden:

  • ​Meten is weten (medewerkers krijgen in een minuut inzicht in hun lichaamssamenstelling. (spiermassa, vetpercentage, BMI en metabolische leeftijd)
  • Voeding APK (individueel gesprek met diëtiste)
  • Healt check (lichaamsamenstelling, contitietest, bloedsuiker, bloeddruk, cholesterol d.m.v. vingerprik)
  • Workhops gezonde leefstijl, mindfullness, slapen, voeding, beweging
  • Beweeggame met app
  • Ook thema's als ploegendiensen en bewegen op kantoor.

Meer informatie over het aanbod vind je op mydailylifestyle.com/ons-aanbod  vind je op

Interesse? neem dan contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik denk graag met je mee over het inzetten van leefstijl binnnen jouw organisatie.