Referenties

Coaching Geluksklaver

"Doel voor 2017 leuker en relaxter voor mijn dierbare omgeving worden. Dankzij de confronterende en toch ook fijne sparringsgesprekken zit mijn velletje weer als gegoten. Aanrader!!"

Esther Reijns, 39 jaar

"Ik voel dat ik nu weer aan het roer sta en beslissingen durf te nemen. Mijn onzerheid is een stukje van mij, maar belemmerd me niet meer nieuwe dingen te proberen. Ik durf een vervolg stap in mijn leven te maken. Bij Karin voel je je snel op je gemak, ze heeft een heel goed inlevingsvermogen."

Noortje Klasen, 45 jaar

"Karin heeft me inzicht gegeven in mezelf door de juiste open vragen te stellen en me een spiegel voor te houden. Ik ben me meer bewust van mijn eigen "ïk" en kreeg tips om me prettiger/gelukkiger te voelen , zonder me te veel aan te passen aan mijn omgeving."

Freek Peeters, 27 jaar

"Wat ik vooral fijn vond was praten over wat ik meemaakte op het werk en wat ik er aan kon doen. Daarnaast leerde Karin mij een aantal oefeningen om te ontspannen omdat ik vaak spanning in mijn buik had. Ook oefeningen om mezelf meer naar voren te halen, zeggen en voelen dat ik er ook mag zijn. Soms dacht ik bij zo'n oefening; dit is niks voor mij, ik deed de oefening niet letterlijk maar zei het in mij zelf en probeerde het te visualiseren. Dat voelde toch goed. Daarnaast ben ik ook bewuster gaan kijken naar mijn handelen en dat wierp ook zijn vruchten af naar collega's. Dit was een fijne wisselwerking waardoor ik weer sterker werd, zo voelde dat. Ik besef dat het leven altijd met ups en downs gaat maar weet niet hoe ik uit die downs kwam. Het hoort erbij en het mag er ook zijn. Zo probeer ik het nu te zien en als er dipjes komen wil ik de geleerde oefeningen proberen toe te passen."

Merel de Jong, 30 jaar

 

 

Leefstijlcoaching

"Ik heb 3 maanden coachtraject gevolgd bij Karin. Karin heeft me ertoe gezet om hier ook daadwerkelijk iets mee te doen.Ik ben me meer bewust geworden van de normen die ik heb en die ik mezelf opleg en hoe ik die positief kan inzetten. En daardoor meer rust in mijn hoofd krijg. Karin is een puur persoon die meedenkt en je helpt om bepaalde stappen te kunnen zetten.Haar coachmomenten waren voor mij goud waard!"

Anja van de Laar 53 jaar

"De afgelopen 3 maanden ben ik door de persoonlijke coaching tot nieuwe inzichten gekomen waardoor ik mijn levensstijl structureel aan pak. Karin toont begrip en durft ook te confronteren. Ze is integer en oprecht."

Femke Jansen, 35 jaar

"In 3 maanden heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon. Ik ben tot het inzicht gekomen dat ik vaak niet at omdat ik honger had maar bijvoorbeeld uit onrust. Eten lost de onrust niet op dus ik ben gaan kijken waar mijn onrust vandaan komt. Ook heb ik geleerd om gezondere keuze te maken in mijn voeding en ben ik meer gaan bewegen. Ik heb er veel aan gehad. Geen dieet maar heel eenvoudig op basis van de schijf van vijf. Dit kan ik nu zelf goed volhouden."

Judith Jaspers 52 jaar

"Ik heb meer zelfinzicht gekregen waardoor ik meer rust ervaar. Karin heeft me prioriteiten leren stellen. Hier heb ik een hulpmiddel dat ik nog steeds gebruik. Super handig!"

Kees van Est, 32 jaar

"Door de coaching ben ik tot inzicht gekomen dat het roken staat voor een moment voor mezelf. Nu kan ik genieten van een rustmoment ook zonder sigaret. Het wat niet makkelijk, maar mede door de steun van Karin ben ik nu al 2 maanden gestopt. En ik ga ook nooit meer beginnen!"

Cor van Langen, 56 jaar