Persoonlijke groei

In je kracht door PUUR jezelf te zijn
De Geluksklaver

Mag jij PUUR jezelf zijn? Alleen als je PUUR jezelf bent leef je van uit je innerlijke kracht. Door gebeurtenissen in je leven kun je je PUURheid kwijt raken en daarmee jezelf. Je merkt dan bijvoorbeeld dat je een rol speelt om aan verwachtingen van anderen te voldoen. Dit kost veel energie. Tijdens de coaching gaan we jouw PUURheid zichtbaar maken zodat je leeft vanuit authenticiteit. Want als je jezelf kent, kun je vertrouwen op jezelf. Je voelt wanneer je in je kracht staat en je hebt gereedschap om in je kracht te blijven, ook in moeilijke situaties. Je weet dat tegenslagen bij het leven horen en dat je daardoor weer persoonlijk groeit. Deze groei naar meer levensgeluk staat centraal in de Geluksklaver.

Hierbij gaan we vanuit vier invalshoeken integraal aan de slag met jouw coachvraag. Deze kan liggen op het gebied van werk of privé.

Vier invalshoeken
  • Body - Wat voel ik in mijn lijf?
  • Mind - Welke gedachtes heb ik?
  • Sociaal - Wie ben ikzelf en wie ben ik in relatie tot anderen?
  • Inspiratie - Waar krijg ik energie van?

Door aan deze vier elementen te werken krijg je optimaal resultaat. Deze vier invalshoeken ontmoeten elkaar in het midden. Het midden vormt het hart, en in dit hart vind je jouw geluk. Als alle vier de elementen met elkaar in verbinding staan en in balans zijn, ervaar je een geluksgevoel. Dat is de kracht van deze holistische aanpak.

Inhoud programma

Het programma bestaat uit vijf coachsessies. Iedere coachsessie gaan we aan de slag met een klaverblad (Mind, Body, Sociaal, Inspiratie). We ronden af in sessie vijf met het geluks hart. Daar komen alle elementen weer samen. Ik nodig je uit om vrijblijvend contact met me op te nemen voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

De coachgesprekken vinden plaats vanuit mijn praktijk in Rosmalen maar elders is ook mogelijk. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om te gaan coachwandelen in het mooie natuurgebied van De Groote Wielen in Rosmalen.

Geluks investering
  • ​Kennismakingsgesprek van 30 minuten vrijblijvend en kosteloos
  • Coachgesprek van 1,5 uur €90,00 per keer
  • Pakket Geluksklaver: intake, 5 gesprekken van 1,5 uur € 399,00 (bedragen incl BTW)
Powercoaching: kort maar krachting!

In één sessie van 30 minuten een spiegel en klankbord?  Deze mogelijkheid bied ik in de vorm van powercoaching. In een gesprek van anderhalf uur ben ik jouw spiegel die structuur brengt in jouw verhaal. Ik geef je gestructureerd een overzicht van jouw levenssituatie. Met dit vertrekpunt kun je zelf weer verder. Het schept helderheid en inzicht. Je kunt er ook voor kiezen om regelmatig een powersessie te doen.

Power geluks investering
  • Eenmalig gesprek 30 minuten €45,00
  • 5 rittenkaart €175,00 (bedragen incl. BTW)